Кібербезпека міської інфраструктури (Право і безпека, 2023)
Статтю присвячено проблематиці захисту міської критичної інфраструктури від кіберзагроз у сучасних непростих умовах. Досліджено досвід інших країн у сфері захисту критичних об’єктів інфраструктури. Розглянуто особливості використання методик захисту інфраструктури в умовах ведення гібридної війни. Надано рекомендації щодо підвищення рівня захисту міської інфраструктури від кіберзагроз.
Keywords: кібербезпека; критична міська інфраструктура; Інтернет речей (IoT); штучний інтелект; блокчейн.