Місце тренінгу в психологічному супроводі особистісних трансформацій працівників поліції (Право і безпека, 2018)
Обґрунтовано необхідність розроблення і впровадження тренінгів у рамках психологічного супроводу особистісних трансформацій майбутніх правоохоронців для оптимізації їх професійно-особистісного розвитку в процесі професійної самореалізації. Розглянуто доцільність використання тренінгових програм розвитку професійної ідентичності, формування ціннісних регуляторів поведінки та мотиваційної сфери, що сприятиме підвищенню ефективності професійної діяльності й самореалізації працівників поліції в сучасних умовах.
Keywords: працівник поліції; особистісні трансформації; професійна ідентичність; ціннісна сфера; мотиваційна сфера