Різновиди діяльності судді на етапі підготовки до судового засідання (Право і безпека, 2018)
Виокремлено з точки зору психології основні різновиди діяльності судді під час підготовки до судового засідання та конкретизовано зміст їх завдань, визначено перелік професійно важливих якостей та видів компетентностей, якими він повинен володіти. Це дозволить удосконалити теоретичні положення судової психології, а також сприятиме розробці конкурсних засад добору суддів.
Keywords: суддя; судове засідання; підготовчий етап; різновид; суддівська діяльність; професійно важливі якості; види компетентностей