Специфіка долаючої поведінки у взаємозв’язках з толерантністю до невизначеності засуджених чоловіків (Право і безпека, 2018)
Представлено результати дослідження толерантності до невизначеності та долаючої поведінки засуджених чоловіків, які відбувають покарання першим і не першим строками. У групах досліджуваних виявлено окремі статистично значущі відмінності між стратегіями долаючої поведінки, а також значущі кореляційні взаємозв’язки між окремими стратегіями та показниками інтолерантності.
Keywords: долаюча поведінка; копінг; толерантність до невизначеності; інтолерантність; засуджені чоловіки