Специфіка професійного самоздійснення працівників Державної кримінально-виконавчої служби України (Право і безпека, 2018)
Запропоновано визначення особистісного та професійного самоздійснення працівників Державної кримінально-виконавчої служби України. Наведено форми, ознаки та чинники професійного самоздійснення працівників ДКВС України. Розглянуто основні технологічні підходи до психофізіологічного забезпечення професійного самоздійснення працівників ДКВС України.
Keywords: самоздійснення; професійне самоздійснення; чинники самоздійснення; психофізіологічне забезпечення; Державна кримінально-виконавча служба України