ПРОТИДІЯ НЕЗАКОННОМУ ОБІГУ ВОГНЕПАЛЬНОЇ ЗБРОЇ ОПЕРАТИВНИМИ ПІДРОЗДІЛАМИ НАЦІОНАЛЬНОЇ ПОЛІЦІЇ УКРАЇНИ (Право і безпека, 2018)
Проаналізовано сучасний стан незаконного обігу вогнепальної зброї в України. Визначено ключові питання, мету та завдання діяльності з протидії оперативними підрозділами Національної поліції України незаконному обігу зброї. Охарактеризовано основні проблеми, з якими стикаються працівники оперативних підрозділів під час отримання оперативно-розшукової інформації та проведення оперативно-розшукових заходів щодо попередження незаконного обігу зброї.
Keywords: вогнепальна зброя, незаконний обіг, оперативні підрозділ, протидія, попередження злочинів.