КРИМІНОЛОГІЧНИЙ АНАЛІЗ РІВНЯ ТА ДИНАМІКИ ТЕРОРИСТИЧНИХ АКТІВ В УКРАЇНІ (Право і безпека, 2018)
Надано опис і пояснення показникам рівня та динаміки поширення терористичних актів в Україні протягом 2010–2016 рр. Констатовано на збереження високого рівня терактів протягом останніх чотирьох років і наявності несприятливих тенденцій у їх відтворенні. Проаналізовано проблеми статистичного обліку терористичних актів, пов’язані з недоліками правових засад антитерористичної діяльності, відомчими маніпуляціями зі статистичною інформацією та іншими чинниками.
Keywords: терористичний акт, рівень, динаміка, статистична звітність, інформаційна модель, аналіз.