ОРГАНИ ПРОКУРАТУРИ УКРАЇНИ В СИСТЕМІ СУБ’ЄКТІВ ПРОТИДІЇ КОРУПЦІЇ (Право і безпека, 2018)
Розглянуто місце органів прокуратури України в системі інших суб’єктів протидії корупції; визначено систему суб’єктів протидії корупції; проведено дослідження особливостей функціонального й організаційного становища органів прокуратури в системі інших суб’єктів протидії корупції.
Keywords: органи прокуратури, корупція, суб’єкти, протидія, запобігання, система.