МОТИВАЦІЯ ПРАВОМІРНОЇ ПОВЕДІНКИ ОСОБИ ЯК РЕЗУЛЬТАТ І ПРОБЛЕМА ЇЇ ПРАВОВОГО ВИХОВАННЯ (Право і безпека, 2018)
Обґрунтовано можливість і доцільність у межах загальнотеоретичного понятійного апарату, який стосується питань правової соціалізації, правосвідомості, правової культури особи, використання протилежних за змістом понять «правове виховання» і «правове антивиховання».
Keywords: правова соціалізація; правосвідомість особи; правова культура особи; мотивація правомірної поведінки особи; правове виховання; правове антивиховання