МІЖНАРОДНІ НОРМАТИВНО-ПРАВОВІ АКТИ ТА ЮВЕНАЛЬНЕ КРИМІНАЛЬНЕ ЗАКОНОДАВСТВО ФРН ЯК ЗАСОБИ ЗАПОБІГАННЯ ЗЛОЧИННОСТІ НЕПОВНОЛІТНІХ (Право і безпека, 2018)
Статтю присвячено дослідженню окремих аспектів запобігання злочинності неповнолітніх у міжнародних нормативно-правових актах і законодавстві ФРН з урахуванням європейських стандартів, що є пріоритетним у рамках взаємодії між Україною та ЄС.
Keywords: ювенальна юстиція ФРН; ювенальне кримінальне право; запобігання злочинності неповнолітніх; міжнародні нормативно-правові акти; ресоціалізація неповнолітніх правопорушників; ідея виховання