СИСТЕМА НЕГЛАСНИХ СЛІДЧИХ (РОЗШУКОВИХ) ДІЙ ТА ПРОЦЕСУАЛЬНІ ПІДСТАВИ ЇХ ПРОВЕДЕННЯ (Право і безпека, 2018)
Розглянуто кримінальне процесуальне законодавство України, що регулює проведення негласних слідчих (розшукових) дій. Виявлено певні неузгодженості та прогалини, надано окремі пропозиції та рекомендації щодо удосконалення чинного законодавства.
Keywords: кримінальне провадження; негласні слідчі (розшукові) дії; підозрюваний; суд; слідчий суддя; прокурор; процесуальний керівник; Єдиний реєстр досудових розслідувань; кримінальне правопорушення