Приймальники-розподільники для дітей: основні виклики сьогодення (Право і безпека, 2019)
Розглянути умови функціонування приймальників-розподільників для дітей органів Національної поліції України. Сформульовано підстави перебування неповнолітніх у вказаних закладах органів Національної поліції України, охарактеризовано компетенцію уповноважених осіб, що безпосередньо працюють із дітьми, які потрапляють до приймальників-розподільників, а також визначено проблемні аспекти функціонування зазначених закладів.
Keywords: приймальники-розподільники для дітей; захист прав і свобод; заходи примусу; гарантії