Соціально-психологічна готовність засуджених до звільнення (Право і безпека, 2019)
Презентовано узагальнені результати теоретико-емпіричного дослідження показників соціально-психологічної готовності засуджених, яким до звільнення з установ виконання покарань залишилося менше 6 місяців. Обґрунтовано необхідність удосконалення чинної державної програми підготовки засуджених до звільнення.
Keywords: засуджений; покарання; звільнення; когніція; емоція; рефлексія; соціально-психологічна готовність